Uw huis, uw thuis, uw veilig stekje

Een veilig en gerust gevoel, dag en nacht: dat is wat we uiteindelijk allemaal willen.

Ongewenste bezoekers over de vloer gekregen?

Ze nemen niet alleen je bezittingen, maar ook je gevoel van veiligheid mee. De inbreuk op uw privacy kan zwaar doorwegen waardoor men niet meer met een gerust hart kan gaan slapen of de deur uitgaan. De schade in uw huis kan bovendien hoog oplopen en u bent heel wat kostbare en emotioneel  waardevolle spullen kwijt.

Een goede inbraakbeveiliging begint bij stappen die uzelf neemt en eindigt bij elektronische maatregelen. Kies daarom voor een kwalitatieve beveiliging tegen een betaalbare prijs.

Dankzij jouw KRP  alarmsysteem slaapt u op beide oren en vertrekt u zonder zorgen. Via de website of mobiele app controleert u uw alarmsysteem altijd en overal.

Heeft u interesse in een alarmsysteem, maar weet u niet meteen welk systeem voor uw woning het meest geschikt is? Dan helpt KRP SECURITY SYSTEMS u graag verder.

Alarmsystemen particulieren
Alarmsystemen particulieren
Alarmsystemen particulieren
alarmsystemen

Een alarmsysteem volgens uw voorkeur

Kiest u voor een systeem met alleen detectoren of kiest u voor een geïntegreerd alarmsysteem waarbij de mogelijkheid bestaat om uw systeem te combineren met sensoren, slimme verlichting, camera’s en brandbeveiliging?

Kies voor een systeem dat volledig afgestemd is op uw persoonlijke noden en de situatie van uw woning!

alarmsystemen

Graag een geïntegreerd alarmsysteem?

De tijd dat een alarmsysteem alleen bestond uit een loeiende sirene, ligt al enige tijd achter ons.

Met een geïntegreerd alarmsysteem is het perfect mogelijk om een brede beveiliging uit te werken op verschillende domeinen.

Hoe complex de samenstelling van een geïntegreerd alarmsysteem misschien mag lijken, des te makkelijker bedient u het systeem met uw smartphone of domoticasysteem.

Bent u op zoek naar een geïntegreerd alarmsysteem dat beantwoordt aan de modernste vereisten op vlak van beveiliging en kwaliteit?

Neem dan zeker contact met ons op

Er is keuze uit verschillende types alarmsystemen, elk met zijn eigen voordelen en bijzonderheden:

  • Alarmsystemen met buitendetectoren, binnendetectoren en/of magneetcontacten
  • Draadloze, bekabelde of hybride alarmsystemen
  • Alarmsystemen met of zonder compatibele camera’s
  • Alarmsystemen gecombineerd met brandbeveiliging
  • Melding via sms of optioneel met meldkamer
  • Bediening via een gespecialiseerde app
Alarmsystemen particulieren

Alarmsysteem met of zonder meldkamer ?

Een alarmsysteem heeft natuurlijk alleen maar nut als inbrekers erdoor worden afgeschrikt. Al te vaak gaat een alarm af en wordt er door de omgeving niet gereageerd op het alarm.

Met een alarmsysteem met meldkamer bent u altijd gerust, waar u ook bent. In de meldkamer waakt 24 uur per dag een team over uw huis en bezittingen.

Geeft uw alarmsysteem met meldkamer aan dat er iets niet pluis is? Dan neemt de meldkamer telefonisch contact met u op.

Wanneer de meldkamer u opbelt, dient u simpelweg een vooraf bepaalde code door te geven zodat ze er zeker van zijn dat ze de juiste persoon aan de lijn hebben zodat u kan gaan controleren wat er aan de hand is.

Wanneer ze u of uw contactpersonen niet meteen kunnen bereiken worden de hulpdiensten verwittigd.

bediening alarmsysteem met smartphone

Bedien het alarmsysteem met uw smartphone

Thuis op de bank, onderweg of vanaf uw vakantieadres. Uw alarmsysteem snel en eenvoudig bedienen met de gratis app op uw smartphone lijkt complexer dan het eigenlijk is.

Het systeem aan- of uitzetten, het logboek van de gebeurtenissen bekijken, storingen opmerken, … het kan allemaal met de app.

Heeft u ook een camera geïnstalleerd?

Staat het alarmsysteem aan en ziet de camera een beweging, dan neemt de camera een aantal snapshots. Ook deze beelden kunt u via de app bekijken.

Alarmsystemen particulieren

KRP SECURITY SYSTEMS

Uw expert op vlak van beveiliging en laadpalen

Ik wil meer te weten komen